Thank you for sign up to our newsletter.

Something went wrong. Please try again later.

Wine Academy Croatia

Online WSET Level 1 - NEW

Online WSET Level 1 - NEW

Nakon uspješno održavnog prvog online L1 u Hrvatskoj, te sjajnih komentara studenata, 02. i 03.06. biti će drugi online Levela 1. Ovo je idealna prilika za sve one koji žele uložiti u svoje znanje i završiti prvi stupanj najprestižnije vinske škole na svijetu.

Posljednji termin Levela 1 u školskoj godini 2019/2020 biti će:

02. i 03.06.2020. od 18-21h

Predavanja traju 6h i održavati će se putem aplikacije ZOOM (3 sata prvi dan, te tri sata drugi dan svakog termina). Predavači su Dennis Dražan Šunjić, dip WSET i Vjekoslav Stojišić.

Prije prvog predavanja svaki student će na kućnu adresu dobiti literaturu i paket od 6 boca različitih stilova vina koje će vođeno kušati za vrijeme predavanja. Zadnji rok za prijavu na edukaciju je tri dana prije početka svakog termina. Važno je da se na vrijeme dostave literatura i vina na kućnu adresu svakog studenta. Dakle, zadnji rok prijave je 29.05. 

Nakon odslušanih predavanja studenti trebaju izaći na ispit koji će biti organiziran na standardni način u dvorani, kada popuste mjere zabrane kretanja od strane civilne zaštite RH. Točan datum polaganja ispita će se predložiti naknadno.

Od prijavljenih studenata se očekuje da kod kuće imaju vinsku čašu, te računalo sa instaliranom aplikacijom Zoom.

Napomena:

  • Online predavanja uz prijavljenog studenta mogu slušati i ostali ukućani.
  • Svaki student će prije predavanja dobiti 6 butelja vina koja su izabrana od strane naših predavača i točno opisuju stilove preporučene za predavanje WSET Levela 1
  • Pravo izlaska na ispit imaju samo prijavljeni studenti.
  • Nakon prijave student će obavit probno spajanje na ZOOM aplikaciju s osobom iz Wine Academy Croatia, kako bi provjerili da sve funkcionira, te da se ne bi pojavile tehničke poteškoće prilikom samog predavanja.

Osnovni podaci:

Datumi: Termin 1 (02. i 03.06.2020 od 18h do 21h)

Prijava za edukaciju (u komentar napisati Online L1 i termin za koji se prijavljujete): Link za prijavu

Cijena: 1.320 kn + PDV = 1.650 kn (u cijenu je uključena literatura, 6 butelja vina, online predavanja putem Zoom aplikacije i održavanje ispita). Kada u prijavnici izaberete L1, cijena za online predavanje je uvećana za 100 kn (što će se vidjeti iz ponude koja će vam se poslati nakon prijavnice). Razlog što je cijena viša od klasičnog L1, je zbog toga što svaki student dobije 6 butelja vina, dok na klasičnom predavanju cijela grupa kuša iz 6 butelji vina.