Thank you for sign up to our newsletter.

Something went wrong. Please try again later.

Wine Academy Croatia

Prvi susret s vinima za partnere Wiener osiguranja

Prvi susret s vinima za partnere Wiener osiguranja Prvi susret s vinima za partnere Wiener osiguranja Prvi susret s vinima za partnere Wiener osiguranja Prvi susret s vinima za partnere Wiener osiguranja

U subotu u Vrsaru (Istra) održan tečaj "Prvi susret s vinima" posebno prilagođen za potrebe partnera i ključnih klijenata Wiener osiguranja.

U radionici koja je trajala 1:30h naš predavač Kruno Filipović dočarao je svijet vina kroz četiri različita stila i boje. Lagano bijelo vino, roze, narančasto i crno vino bili su predstavljeni kroz neke svoje specifičnosti. Bilo je riječi o povijesti vinara i vina, o zakonima, o ekonomiji vina, o nekim značajnim hrvatskim iseljenicima, o neobičnim postupcima u proizvodnji, o starom i novom vinskom svijetu i uopće o zanimljivostima iz vinskoga svijeta.

Kroz ovaj informativno-zabavni pristup temi kušali smo novozelandski sauvignon blanc obitelji Nobilo iz Marlborougha, popularni provanslaski roze, vino iz amfore obitelji Markežić - Kabola malvazija Amfora i elegantni Krauthakerov crni pinot - selekcija 2012.